Aquest espai us permetrà gestionar les dades de la vostra empresa, introduir ofertes de treball i comunicar-nos el resultat de la selecció. 

Inscripció a la Borsa de Treball Municipal de Cambrils

  • La Borsa de Treball Municipal (BTM) és un servei municipal totalment gratuït que pretén facilitar el contacte entre persones que busquen feina i empresaris necessitats de recursos humans. 

  • Cerquem la persona més adequada a les necessitats de l'empresa a partir d'una borsa de treball pròpia amb una gran diversitat de perfils professionals.

Com inscriure's a la BTM

  • Alta On-line, podeu introduir les dades de la vostra empresa i de les ofertes de treball. Un cop completada la inscripció, el personal de la BTM s'encarregarà de validar les vostres dades i tramitar l'oferta.

  • Omplint l'imprèsSol·licitud de treballadors/es i fer-lo arribar per correu electrònic: btm@cambrils.cat, o personalment al DEPAO (Ateneu Juvenil i Centre de Formació l'Estudi, Av. Horta de Sta. Maria, 14) o a l'OAC.

Què comporta la inscripció a la BTM

  • Quan introduïu una oferta de treball, el personal de la BTM validarà les dades. En cas de no poder fer la validació, contactarà amb vosaltres per tal de disposar de tota la informació requerida.

  • Al introduir l’oferta podreu escollir si voleu publicar-la o no. En cas afirmatiu, les ofertes de treball seran publicades en aquesta web, i en altres espais de difusió (Taulells d’anuncis, SAL Jove…) sense que hi consti el nom ni el contacte de l’empresa.

  • Un cop tramitada l’oferta, rebreu CV de candidats que coincidiran amb el perfil sol·licitat, tanmateix, si heu optat per publicar l’oferta, a més rebreu els CV de les persones interessades en el lloc de treball vacant. Aquests candidats correspondran a usuaris de la BTM demandants de feina que s'hagin inscrit o actualitzat el seu CV en els darrers 3 mesos per tal de trobar feina o millorar la que tenen.

  • L'empresa queda en l'obligació d'informar-nos del resultat de selecció. En tot cas, si passat el termini d’un mes no ens heu comunicat el resultat de selecció es tancarà l’oferta.

llegeix les condicions d'ús i garanties de seguretat